Transporten

Zeecontainertransport

Heeft u goederen in een ander land gekocht, en wilt u het vervoert hebben vanuit de haven? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij komen meerdere malen per week in de haven van Rotterdam. Onze thuislocatie is voorzien van een containerdock. Hierdoor kunnen wij met onze heftrucks uw goederen uit de container voor u halen en doorleveren. Ook kunnen wij de container bij u op locatie brengen of laten lossen en weer wegbrengen.

Schuifzeiltrailer transport

Met onze schuifzeiltrailers vervoeren wij voornamelijk (geclassificeerd) hout en bouw materialen, hierbij gaat het niet om snelheid maar om kwaliteit. Wij voorzien de lading van hoeken, klossen en spanbanden. Hierdoor staat het er netjes bij, en zorgen wij ervoor dat uw zending van A naar B wordt gebracht. Heeft u een zending en de vraag of wij hem voor u uit kunnen voeren? Mail direct naar planning@vermeerzeist.nl.

Schuifzeiltrailer transport met kooiaap

heeft u een zending die naar een plek moet waar onze vrachtwagen moeilijk kan komen, of heeft u zelf geen heftruck om ons te lossen. Wij beschikken over 3 kooiapen, dus u kunt altijd even vragen naar onze mogelijkheden.

Speciaal transport

wij beschikken naast onze schuifzeiltrailers ook over de mogelijkheid tot speciaal transport. Denk aan wegdelen grote stukken ijzer e.d.

Track trace systeem

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een track en trace systeem, en we werken aan digitale afhandeling van het papierenproces. Met ons tracktrace systeem, kunnen wij u vrij precies vertellen waar uw zending is en wanneer u ons kan verwachten.